1984 Hosting

1984 Hosting

Hosting Company 1984 blev grundlagt i 2006 af et par gratis software og borgerrettighedsentusiaster.
Hosting Company 1984 blev grundlagt i 2006 af et par gratis software og borgerrettighedsentusiaster.Vi er siden vokset til at blive Islands største webhostingfirma langt.Vores mål er at tilbyde webhosting og VPS-tjenester af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og altid respektere og beskytte vores kunders civile og politiske rettigheder.Vi bruger kun grøn energi fra vedvarende, bæredygtige kilder, og vi vælger altid gratis software.
1984-web-hosting

Internet side:

Alternativer til 1984 Hosting til Linux

DigitalOcean

DigitalOcean

Implementere, administrere og skalere skyapplikationer hurtigere og mere effektivt på DigitalOcean.
OpenShift

OpenShift

OpenShift er Red Hats gratis, automatisk skaleringsplatform som en service (PaaS) til applikationer.
Amazon Elastic Compute Cloud

Amazon Elastic Compute Cloud

Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) er en webtjeneste, der giver en størrelse, der kan ændres, størrelse på computeren i skyen.Det er designet til at gøre databehandling på web-skala lettere for udviklere.
Linode

Linode

Uanset om du lige kommer i gang eller implementerer et komplekst system, har det aldrig været lettere at lancere en Linode sky-server.
Vultr

Vultr

Vultr, der blev grundlagt i 2014, er på en mission for at styrke udviklere og virksomheder ved at forenkle installationen af ​​infrastruktur via sin avancerede cloud-platform.
Scaleway

Scaleway

Administrer din infrastruktur på skala.Byg din sky-infrastruktur på få sekunder. Flere datacentre
UpCloud

UpCloud

UpCloud tilbyder verdens hurtigste skyservere fra sine seks datacentre i Helsinki, London, Singapore, Chicago, Frankfurt og Amsterdam.
Blue Box

Blue Box

Blue Box leverer Private Cloud as a Service (PCaaS) til et verdensomspændende kundegrundlag på en teknologiplatform, der udnytter årtiers operationel ekspertise inden for sky og ...
LetsCloud

LetsCloud

LetsCloud bringer cloud computing til et højere niveau med de bedste ressourcer for udviklere. En enkel og objektiv platform for at gøre det lettere for udviklere.
Webhosting1st

Webhosting1st

Vores mission med Webhosting1st er ikke kun at levere fremragende tjenester til dine webhostingbehov, men at levere disse tjenester til en overkommelig pris for enkeltpersoner og virksomheder.
RuneHost

RuneHost

Tilbyder Linux VPS-hosting siden 2015. Linux-server og netværk teknisk support.
synnefo

synnefo

Synnefo er open source cloud-software, der bruges til at skabe massivt skalerbare IaaS-skyer.