1984 Hosting

1984 Hosting

Hosting Company 1984 blev grundlagt i 2006 af et par gratis software og borgerrettighedsentusiaster.
Hosting Company 1984 blev grundlagt i 2006 af et par gratis software og borgerrettighedsentusiaster.Vi er siden vokset til at blive Islands største webhostingfirma langt.Vores mål er at tilbyde webhosting og VPS-tjenester af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og altid respektere og beskytte vores kunders civile og politiske rettigheder.Vi bruger kun grøn energi fra vedvarende, bæredygtige kilder, og vi vælger altid gratis software.
1984-web-hosting

Internet side:

Alternativer til 1984 Hosting til Web

DigitalOcean

DigitalOcean

Implementere, administrere og skalere skyapplikationer hurtigere og mere effektivt på DigitalOcean.
OpenShift

OpenShift

OpenShift er Red Hats gratis, automatisk skaleringsplatform som en service (PaaS) til applikationer.
Microsoft Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure og SQL Azure giver dig mulighed for at opbygge, være vært for og skalere applikationer i Microsoft datacentre.
Amazon Elastic Compute Cloud

Amazon Elastic Compute Cloud

Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) er en webtjeneste, der giver en størrelse, der kan ændres, størrelse på computeren i skyen.Det er designet til at gøre databehandling på web-skala lettere for udviklere.
Linode

Linode

Uanset om du lige kommer i gang eller implementerer et komplekst system, har det aldrig været lettere at lancere en Linode sky-server.
Vultr

Vultr

Vultr, der blev grundlagt i 2014, er på en mission for at styrke udviklere og virksomheder ved at forenkle installationen af ​​infrastruktur via sin avancerede cloud-platform.
CloudSigma

CloudSigma

CloudSigma er en schweizisk, EU, USA og APAC offentlig skyudbyder, der tilbyder kraftfulde servere med maksimal kontrol og fleksibilitet.
Scaleway

Scaleway

Administrer din infrastruktur på skala.Byg din sky-infrastruktur på få sekunder. Flere datacentre
Amazon Simple Storage Service

Amazon Simple Storage Service

Amazon S3 er en online lagerwebtjeneste, der tilbydes af Amazon Web Services.Amazon S3 leverer opbevaring gennem webservices-grænseflader (REST, SOAP og BitTorrent).
Google Compute Engine

Google Compute Engine

Google Compute Engine er ikke bare hurtig.Det er hurtigt Google.Faktisk er det en klasse af hurtige, der muliggør nye servicearkitekturer helt ..
GoDaddy

GoDaddy

Dedikeret serverhosting fra GoDaddy vil holde dine kunders websteder køre på højeste ydelse.
Exoscale

Exoscale

Exoscale er en IaaS-skyplatform for enkeltpersoner, udviklere og virksomheder over hele verden.
UpCloud

UpCloud

UpCloud tilbyder verdens hurtigste skyservere fra sine seks datacentre i Helsinki, London, Singapore, Chicago, Frankfurt og Amsterdam.
AWS Route 53

AWS Route 53

Amazon Route 53 er en meget tilgængelig og skalerbar cloud Domain Name System (DNS) webtjeneste.Det er designet til at give udviklere og virksomheder en ekstremt pålidelig og omkostningseffektiv måde at rute slutbrugere til internetapplikationer.
Dreamhost

Dreamhost

Vi sørger for, at dit websted er hurtigt, sikkert og altid op - så dine besøgende og søgemaskiner stoler på dig.